Aquest és un dels plats estrella de la meva sogra. Als meus fills els encanta i la iaia de tant en tant ens en porta.
Ingredients
4 mitjos peus de porc ja bullits
farina
1 ceba
2 tomàquets madurs grossos
1/2 got de vi
oli
sal
Preparació
Enfarinem els peus de porc i els fregim en una paella amb oli fins que estiguin ben rossos. Els treiem de la paella i els reservem.
En la mateixa paella si l'oli és prou net, o en una altra neta, fregim la ceba ratllada i els tomàquets també ratllats durant aproximadament 10 minuts. Afegim el vi i deixem que s'evapori l'alcohol.
Tornem els peus a la paella i els deixem un parell de minuts, donant-los la volta per tal que s'impregnin del sofregit.
Afegim 1/2 got d'aigua i deixem que s'acabi de fer a foc ben baix.
Abans de servir els posem en una plata i els gratinem una mica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada