Ingredients (2 persones)
250 gr. de pesols tendres (o congelats)
1 ceba tendra
4 alls tendres
2 talls de cansalada viada
4 talls de botifarra negra
Unes quantes fulles de menta
1/4 de got de vi ranci (o conyac)
sal
oli
Preparació
En una paella prou gran o en una cassola amb una mica d'oli, fregim la camsalada tallada a trocets petits. Quan tinguem la cansalada fregida afegim la ceba tallada en juliana i al cap de 2 minuts els alls també tallats en juliana i deixem que tot junt sofregeixi uns deu minuts.
Aboquem el vi ranci (o el conyac) i deixem que s'evapori l'alcohol.
Afegim les faves, els pesols, la menta i mig got d'aigua. Rectifiquem de sal, afegim la botifarra negra i tapem la cassola. Deixem coure a foc baix aproximadament 20 minuts (menys temps si són congelats).
De tant en tant saccejarem la cassola per evitar que s'enganxi i per barrejar el suquet que es vagi fent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada