Aquesta és una petita variació de la recepta de magdalenes del llibre Bolleria, de Xavier Barriga, però en comptes de llevat jo he utilitzat gasificant, i en comptes d'una combinació de farina i maizena hi poso solament farina.
Ingredients
125 gr. d'ou (2 ous)
175 gr. de sucre
60 ml. de llet
190 ml. d'oli de blat de moro o de girasol
210 gr. de farina
1 sobre doble de gasificant
ralltlladura de llimona (opcional)
Preparació
Posar la papallona a les ganivetes. Posar els ous i el sucre i programar 5 minuts a 37 de temperatura i velicitat 3 1/2. Quan hagin passat els cinc minuts programar quatre minuts més a la mateixa velocitat però sense temperatura.
Afegir la llet i l'oli i barrejar uns moments a velocitat 3.
Afegir la farina, els dos sobres de gassificant i la ratlladura de llimona i barrejar primer a velocitat 2 i després a velocitat 5 durant 2 minuts.
Posar la massa en una mànega pastissera i guardar-la a la nevera al menys durant una hora.
Passada aquesta hora posar la massa a les càpsules, vigilant d'omplir-les fins a 3/4 parts. Espolsem una mica de sucre per sobre.
Baixar la temperatura del forn a 200 graus i introduir les magdalenes. Deixar-les en el forn durant aproximadamenr 20 minuts, fins que punxant el centre, el ganivet surti net.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada