Ingredients
1 kg. de patates
1 carbassó
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba tendra
1 porro
uns quants tomàquets xerri
sal
oli
2 ous
una mica de mantega
formatge ratllat
Preparació
Pelem les patates i les posem a bullir en aigua amb sal.
Quan estiguin fetes les escorrem, afegim mantega i dos rovells d'ou i en fem un puré.
Mentre es fan les patates preparem les verdures.
Les rentem, tallem petites, les salem i les posem, totes excepte els tomàquets, a fregir en una paella fonda amb una mica d'oli.
Al cap d'uns 10 minuts afegim els tomàquets i ho deixem cinc minuts més, fins que ho veim fregit al nostre gust.
En una plata posem una capa de puré en el fons i una altra de vedures a sobre.
Cobrim amb una altra capa de puré de patates i hi posem formatge ratllat per sobre.
Ho gratinem i ja ho podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada