Una altra recepta de Gonzalo d'Ambrosio. Un plat de cullera molt, molt, molt simplificat.
Ingredients
600 gr. de cigrons cuits
400 gr. de bacallà esqueixat
400 gr. d'espinacs
1 ceba
1 porro
1 pastanaga
2 grans d'all
1 cullerada de pebre vermell
1 l. de caldo de peix
1 fulla de llorer
sal
oli
2 ous durs
Preparació
Prèviament haurem tingut el bacallà tres dies a la nevera amb aigua, i el tercer dia li haurem canviat l'aigua tres vegades.
Tallem els alls, la ceba, la pastanaga i el porro a tallets petits i els sofregim en una cassola amb oli i la fulla de llorer.
Tallem els alls, la ceba, la pastanaga i el porro a tallets petits i els sofregim en una cassola amb oli i la fulla de llorer.
Afegim el pebre vermell, deixem un minut i afegim el caldo de peix. Quan el caldo comenci a bullir afegim el bacallà i els cigrons. Deixem bullir uns minuts i afegim els espinacs. Deixem cinc minuts més i ja ho tenim llest.
A l'hora d'emplatar posem mig ou dur en cada plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada