dijous, 3 de març del 2016

Arròs de calçots i botifarra negra



És l'època de calçots així que m'afanyo a probar diferents maneres de cuinar-los. 

Ingredients

280 gr. d'arròs
8 calçots
3 grans d'all
4 talls de botifarra negra
2 tomàquets madurs
1 i 1/4 l. de caldo 
sal
oli

Preparació



Netegem els calçots i els tallem al llarg o a rodanxes Pelem els alls i els tallem a trocets petits. Salem i sofregim en una cassola fonda amb oli d'oliva.


Afegim la botifarra tallada a rodanxes. Es farà de seguida.


Hi tirem els tomaquets ratllats, una mica de sal i sofregim fins que estigui melós.


Afegim l'arròs, barregem i fregim durant uns minuts fins que veiem que és una mica transparent. Llavors hi aboquem el caldo, remenem i deixem que cogui durant 16 minuts.


Deixem reposar 5 minuts i ja podem emplatar.


Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada