Ingredients
4 ous
100 gr. De sucre
75 gr de farina
30 gr.de cacao en pols
Mantega i farina per al motlle
Sucre glas i aigua
Preparació
Separem les clares dels rovells i les muntem per separat.
Posem els rovells en un bol amb la meitat del sucre i els batem amb un batedor de baretes o amb una batedora elèctrica. Afegim la resta de sucre i continuem batent una mica més.
Per muntar les cares podem utilitzar la thermomix.
Ajuntem els rovells i les clares procurant que el conjunt no baixi de volum. Afegim la farina i el cacau tamissats i amb compte de no fer baixar la massa.
Untem un moltlle amb mantega i l'espolsem amb farina. Aboquem la massa i posem el motlle en el lforn a 180 durant 20-30 minuts.
Desmotllem el pa de pessic així que surti del forn.
Espolsem una mica de sucre glas per sobre.
I perque es l'aigua ?
ResponElimina