diumenge, 6 de març del 2016

Pa de pessic de xocolata



Ingredients

4 ous
100 gr. De sucre
75 gr de farina
30 gr.de cacao en pols
Mantega i farina per al motlle
Sucre glas i aigua

Preparació

Separem les clares dels rovells i les muntem per separat.


Posem els rovells en un bol amb la meitat del sucre i els batem amb un batedor de baretes o amb una batedora elèctrica. Afegim la resta de sucre i continuem batent una mica més.

Per muntar les cares podem utilitzar la thermomix.


Ajuntem els rovells i les clares procurant que el conjunt no baixi de volum. Afegim la farina i el cacau tamissats i amb compte de no fer baixar la massa.


Untem un moltlle amb mantega i l'espolsem amb farina. Aboquem la massa i posem el motlle en el lforn a 180 durant 20-30 minuts.

Desmotllem el pa de pessic així que surti del forn.


Espolsem una mica de sucre glas per sobre.

  

Imprimir
Imprimir la recepta

1 comentari: