Les adores o les odies, no hi ha terme mig. A mi m'encanten però no les puc fer gaire sovint perquè a casa no tenen gaire èxit. Snif!
Ingredients
1/2 kg. de jarret de vedella tallat a cubs
1 ceba
2 grans d'all
Julivert
1 copa de conyac
1/2 kg. de cols de brussel.les
Oli
Sal
Preparació
Netegem les cols i les bullim cinc minuts. Escorrem i reservem.
Pelem i netegem la ceba i els alls. Tallem la ceba, els alls i el julivert a talls petits.
Posem oli en l'olla a pressió i fregim lleugerament la carn a foc alt. Afegim la ceba, els alls i el julivert i sofregim. Afegim el conyac i esperem que s'evapori l'alcohol.
Tanquem l'olla i comptem 10 minuts (si és una olla ràpida).
Obrim l'olla, afegim les cols i deixem coure 10 minuts més sense tapar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada