Una sopa diferent i la mar de fàcil. Per sorprendre amb un toc exòtic sense cap esforç ni ingredients complicats.
Ingredients
850 ml caldo de pollastre o de carn
300 ml de llet de coco
400 gr. de pit de pollastre tallat a daus
Farina
4 cebes xineses o 4 calçots
1 gra d'all
1 branca d'api
1 llima
1 bitxo (optatiu)
1 culleradeta de pebre vermell de la Vera
uns quants tirabecs
uns quants tirabecs
Coriandre
Fideus xinesos o de qualsevol altre tipus que ens agradin
Preparació
Tallem el pollastre a daus, salpebrem, enfarinem i el fregim en abundant oli. Escorrem sobre paper absorbent i reservem.
Bullim els fideus en abundant aigua amb sal. Escorrem i reservem. Si cal els podem passar per aigua freda per tal que no s'enganxin.
Tallem les cebes o calçots, la branca d'api a tallets petits i el bitxo a rodanxes i ho sofregim en una olla amb una mica d'oli. Afegim l'all també tallat petit i de seguida la ratlladura de la pell de llima. Afegim coriandre picat, sofregim una mica i afegim la culleradeta de pebre vermell de la Vera.
Afegim el caldo de pollastre i la llet de coco i deixem que bulli.
Afegim el pollastre, el suc de la llima i els fideus.
Emplatem i espolsem el coriandre picat per sobre.
Bullim els fideus en abundant aigua amb sal. Escorrem i reservem. Si cal els podem passar per aigua freda per tal que no s'enganxin.
Tallem les cebes o calçots, la branca d'api a tallets petits i el bitxo a rodanxes i ho sofregim en una olla amb una mica d'oli. Afegim l'all també tallat petit i de seguida la ratlladura de la pell de llima. Afegim coriandre picat, sofregim una mica i afegim la culleradeta de pebre vermell de la Vera.
Afegim el caldo de pollastre i la llet de coco i deixem que bulli.
Afegim el pollastre, el suc de la llima i els fideus.
Emplatem i espolsem el coriandre picat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada