Ingredients
-Calamars
-Carn picada de vedella i de porc
-2 cebes
-Tomàquet ratllat
-Farina
-Oli
-1 got de vi blanc sec
-12 avellanes xafades en el morter
Preparació
Netegem els calamars i separem les aletes i les potes.
Posem oli en una cassola. Sofregim la ceba tallada petita cinc minuts. Afegim les potes i les aletes també tallades i la carm picada. Recordeu que la carn de vedella l'haureu de salpebrar. La carn de porc, en el cas que sigui de botifarra no cal. Sofregim el conjunt fins que estigui enrossit.
Ho posem en una mànega i ho deixem-ho refredar una mica.
Farcim els calamars i els tanquem amb un escuradents.
Els enfarinem i els fregim.
Si l'oli de fregir els calamars és prou net, continuar amb la mateixa paella, si s'ha embrutat massa amb la farina l'haurem de canviar.
Sofregim la segona ceba tallada petita. Quab sigui rossa afegim el tomaquet ratllar i deixem que sofregeigi uns minuts. Aboquem el vi i deixem que l'alcohol evapori. Posaem els calamars farcits i afegim una mica d'aigua, aproximadament mig got. Deixaem que faci xup-xup una estoneta, uns 30 minuts.
Cinc minuts abans d'apagar el foc afegim la picada.
Haurem de posar força pa a taula per gaudir de la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada