Ingredients
- 500 gr. de carbassa tallada fina
- 1 porro
- 500 ml de caldo de pollastre
- 3 formatgets
- oli d'oliva
Preparació
Posem 50 ml d'oli al vas de la Thermomix. Programem 1,5 minuts temperatura 90º velocitat 2.
Afegim el porro i triturem uns segons. Programem 5 minuts, temperatura 90º, velocitat 2.
Afegim la carbassa i programem 3 minuts més a la mateixa temperatura i velocitat.
Aboquem 500 ml de caldo de pollastre (podem pesar 500 gr. a la bàscula de la Thermomix). Si no tenim caldo de pollastre hi podem posar 500 ml d'aigua i una pastilla de caldo.
En aquest punt hi podem afegir una patata mitjana tallada a trocets, si volem una crema més espessa.
Programem 18 minuts, temperatura 90º, velocitat 3.
La mateixa crema la podem fer amb carbassó en comptes de carbassa. També queda molt bona amb qualsevol barreja de verdures. Si la fem exclussivament de porrus tindrem la clàssica vichissoise.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada