Aquestes crestetes me les preparava la meva mare quan jo era petita. És una recepta molt senzilla, que a lo millor no mereix una entrada de blog, però jo les devorava i forma part de la meva infància, i ara jo les faig pels meus fills, així que aquí està.
Ingredients
- 1 paquet d’oblees
- 2 llaunes de tonyina petites o 1 de gran
- 2 ous durs
- unes quantes olives
- oli d’oliva
Preparació
Es bullen els ous i es piquen juntament amb la tonyina i les olives. S’hi pot afegir un parell de cullerades de tomàquet fregit (la mare no ho feia). De fet aquestes oblees admeten milers de farciments, és qüestió de posar-hi imaginació.
Un cop es té preparat el farcit es reparteix una mica en cada oblea. Les oblees venen separades per paper parafinat que va molt bé a l’hora de tancar-les. Per això ens ajudem amb una forquilla.
Es fregeixen amb oli ben calent. Són bones acabades de fer però també fredes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada