Ingredients
Unes quantes costelles de porc
2 cullerades de mel
2 cullerades de salsa de soja
4 cullerades d'oli d'oliva + 2 cullerades
un trocet de gingebre
1 gra d'all
sal
Preparació
Posem les costelles en una plata que pugui anar al forn. Les salem i hi posem oli per sobre.
Tapem la plata amb paper d'alumini i ho introduim al forn durant una hora a 180º. A mitja cocció els hi domen la volta perquè es facin per un igual per les dues bandes.
Preparem la marinada barrejant en un bol la mel, la soja, 4 cullerades d'oli d'oliva i el gingebre i l'all ratllats.
Quan hagi passat una hora, treiem les costelles del forn i amb l'ajuda d'un pinzell escampem la marinada per sobre.
Pugem la temperatura del forn a 200º i introduim les costelles. Les haurem de tenir dintre del forn de 20 a 30 minuts, i cada cinc minuts les treurem per tornar-les a pintar amb la marinada.
Quan veiem que estàn prou torradetes les treiem i les servim .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada