Ingredients
1 ceba
pebre negra
julivert
90 gr. de gorgonzola
100 ml. de crema de llet
parmesà ratllat
un grapat de nous
oli
oli
sal
pebre
Preparació
Pelem i piquem la ceba i la sofregim en una cassola amb oli. Al cap d'un parell de minuts afegim el carbassó tallat petit i rectifiquem de sal. Ho tenim a la cassola a foc mig uns minuts in ho anem remenant fins que veiem que comença a agafar color.
Afegim julivert picat i reservem.
En una altra cassola posem el formatge gorgonzola trossejat i el posem a foc ben baixet. Afegim la crema de llet i una mica de pebre. Anem barrejant fins que es fongui. Reservem.
Posem els gnocchi a bullir en abundant aigua amb sal.
A mesura que apareguin flotant en la superfície de l'olla anirem afegint els gnocchi a la cassola del carbassó. Barregem.
Afegim el gorgonzola amb la crema de llet i barregem.
Repartim els gnocchi en quatre plats i tirem per sobre les nous trossejades i el parmesà ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada