Una recepta ben senzilla, però els meus fills s'ho van menjar tan a gust que l'he volgut incloure en aquest receptari. La mateixa salsa és perfecta per a uns gnocci o un plat de pasta.
Ingredients
300 gr. de llom de porc (jo vaig utilitzar llom de porc ibèric)
150 gr. de formatge gorgonzola
100 gr. de crema de llet
un polsim de pebre negre
unes quantes nous
sal
oli
Preparació
Per fer la salsa posem el formatge gorgonzola tallat a trossos grossos en un cassó amb la crema de llet i el pebre. Ho posem al foc i deixem que es vagi fonent el formatge mentre barregem amb una forquilla. S'anirà formant una salseta espessa. Quan el formatge estigui completament desfet i integrat en la crema de llet, la salsa ja està a punt. Reservem.
Ammb un ganivet tallem les nous a trocets petits. Reservem.
Posem una planxa al foc i l'escalfem. Quan ja sigui ben calenta hi tirem sal i una mica d'oli. Hi passem els filets de llom per les dues bandes i els retirem a una safata.
Repartim la salsa per sobre i unes quantes nous.
Servim immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada