divendres, 13 de febrer del 2015

Conill farcit de prunes i pinyons amb salsa de conyac



Ingredients

1 conill desossat
unes quantes prunes sense pinyol
25 gr. de pinyons
1 ceba mitjana
2 grans d'all
1/2 cullerada de farina
1 copa de conyac
1/2 got de caldo
un trocet de mantega
unes branques de romaní fresc
oli
sal
pebre

Preparació

Torrem els pinyons en una paella sense gens d'oli.


El conill l'haurem comprat ja desossat. El posem estès sobre el marbre i el farcim amb les prunes i amb els pinyons.


L'enroltllem i el lliggguem amb una brida i el salpebrem.


Posem oli en una cassola i enrossim el conill per tots costats.


Retirem el conill i en la mateixa cassola fregim la ceba tallada a trocets petits. Quan  sigui tova afegim els alls també tallats a trocets petits.


Afegim 1/2 cullerada de farina i remenem perquè es frregeixi una mica i perdi el gust a cru. Després afegirem el conyac, el deixerem un parell de minuts fins que es consumeixi l'alcohol i afegirem el caldo.


Tornem a posar el conill dins la cassolla i el deisem, a foc baixet aproximadament mitja hora. De tant en tant li donarem la volta perquè es vagi fent per igual per tots costats.


Quan el conill estigui fet el retirem de la cassola i hi posem una mica de mantega. Si no ens agrada gaire el gust de la mantega podem servir la salsa tal com està, però la mantega li dóna un punt més de untuositat i de brillantor.


Un cop el conill no sigui tant calent el tallem i el tornem a posar a la cassola o l'emplatem amb la salsa per sobre.




Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada