dissabte, 7 de febrer del 2015

Pa de nous



Ingredients

250 gr. de farina integral
250 gr. de sucre morè
30 gr. de mantega
un grapat de nous
1 ou
250 ml. de llet
1 sobre de llevat royal
una mica de mantega per als motlles

Preparació

Posem la mantega, l'ou i el sucre en el got de la Thermomix. Programem 1 minut, 37º, velocitat 3 1/2.

Afegim la llet i programem 6 segons, sense temperatura, velocitat 3 1/2.

Afegim la farina i barregem 10 segons, sense temperatura, velocitat 3 1/2.

Afegim les nous reservant-ne unes quantes per decorar els pans, i programem 10 segons, sense temperatura, velocitat 3 1/2.

Reepartim la barreja en dos motlles que haurem pintat amb mantega. Jo he utilitzat dos motlles de silicona. També podria ser un motlle més gran.

Intrpduim els motlles en el forn que haurem preescalfat a 180º, durant 30 minuts, o fins que, punxant el pa amb un ganivet, aquest surt net.


Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada