Recentment he descobert les castanyes com a ingredient per a cuinar, més enllà de menjar-les per Tots Sants i prou. Aquesta crema es cuina seguint la mateixa tècnica d'una crema de verdures, però resulta totalment diferent. Molt, molt bona.
Ingredients
250 gr. de castanyes precuites
1 dent d'all
1 ceba mitjana
1 branca d'api
1 porro
3/4 l. caldo de pollastre
1 patata mitjana
oli
sal i pebre
Preparació
Pelem i piquem l'all i la ceba, rentem el porro i l'api i els tallem a trocets petits. En una cassola posem una mica d'oli i sofregim aquestes verdures, aproximadament 10 minuts.Afegim les castanyes tallades a trocets i sofregim 3 o 4 minuts més.
Afegim el caldo i la patata pelada i tallada a rocets i ho fem bullir 20 minuts.
Triturem fins que ens quedi una crema fina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada