dimarts, 28 d’abril del 2020

Burritos vegans



Una altra recepta molt senzilla i fàcilment adaptable a les conveniències dietètiques dels comensals o als ingredients a disposició del cuiner.
Acompanyat d'una Desperados, com vam fer nosaltres, un se sent mig mejicano.

Ingredients

1 safata de bolets
1 pebrot verd
1/3 de pebrot vermell
1/2 ceba
6 wraps
1 alvocat
Mig tomàquet
Unes quantes mongetes vermelles
Sal
Un rajolí de suc de llimona
Tabasco

Preparació

(Com es veu al llistat, amb aquestes quantitats ens van sortir 6 burritos, dos per cada "nen" i un per cada viejete.)
Sofregim a la paella la ceba amb els pebrots talladets ben petits i els bolets, fins que estigui tot dauradet.
A banda preparem el guacamole (si es va curt de temps n'hi ha prou amb xafar l'alvocat, afegir-hi el tomàquet talladet ben petit, la llimona, la sal i el tabasco) i escalfem les mongetes. Si no es vol fer vegà es pot fer una mica de pollastre a la planxa. 
Farcim els wraps amb una mica de la barreja de bolets i verdures, unes quantes mongetes i una cullerada generosa de guacamole. Si es vol fer més picant s'afegeix més tabasco abans d'enrotllar-lo.
Els posem a algun tipus de planxa o "sandvitxera" perquè quedin ben torradets i tancats. 
Nosaltres els vam servir amb una amanida ben fresca al costat. 

Com dèiem és ben fàcil fer-los al gust: amb algun altre tipus de verdures, amb alguna salsa de iogurt o crema agre, amb hummus o falafel, amb arròs...

Un àpat que es fa amb 10 minuts (i com tots els àpats, quasi que es menja en menys temps). Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada