dilluns, 23 d’agost del 2021

Mussaka vegana

Aquesta recepta també es podria dir "què fer amb la bolonyesa vegana que ens sobra si no volem repetir de pasta". És una de les receptes veganes que més agrada al Iago, i ja sabeu que a vegades és una mcia escèptic davant els meus plats vegans. Així que us podeu imaginar com de bona és, aquesta mussaka!

Per cert, com que a ell i al meu pare no els agrada l'albergínia, els faig aquest plat canviant-la per carbassó, i fent el que anomeno carbassaka.
 
Ingredients
     
Bolonyesa vegana
1 albergínia
Tofu suau 
Fulles d'alfàbrega per decorar
 
Preparació

No puc ser més específica amb les quantitats perquè tot és molt a ull. Bàsicament l'únic que cal fer és, un cop descongelada la bolonyesa (si la teníem al congelador), tallar la verdura i passar-la per la planxa. Llavors prenem una safata de forn amb una mica de profunditat i comencem a fer les capes: alternem albergínia o carbassó, llesques de tofu suau i capes de bolonyesa, fins a exhaurir existències, i amb la proporció a gust del xef.
 
Ho posem al forn a 180ºC durant 20 minuts per tal que tot cohesioni bé. 
 
Si hi posem formatge vegà o pa ratllat per sobre, podem fer un toc de gratinador al final.

 
Té o no té una pinta impressionant?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada