dimarts, 24 d’agost del 2021

Sopa de síndria vegana

Una alternativa molt lleugera al gaspatxo quan ens ve de gust una crema freda a l'estiu. El punt dolç de la síndria es contraresta amb l'acidesa del tomàquet i la sal. La mama n'és molt fan, i la foto no li fa justícia.

 
Ingredients
     
1/4 de síndria
3 tomàquets
Oli d'alfàbrega
Sal
Pebre negre
 
Preparació

A la Thermomix triturem primer la síndria i hi afegim els tomàquets, rentats i sense els peduncles. Salpebrem al gust. A mi m'agrada que es noti el toc de sal.

La guardem a la nevera per tal de servir-la ben freda. Un toc d'oli d'alfàbrega (o de romaní o farigola, si ho preferim) li queda molt bé. Si tenim escames de sal, també val la pena posar-ne algunes per sobre.

A l'estiu és doblement bona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada