dimecres, 25 d’agost del 2021

Entrepà de tonyina vegà

Diem tonyina, però no s'assembla a la tonyina, és clar. Ara bé, el regust general és bastant semblant, gràcies als altres ingredients i a la textura que li dóna la maionesa. Jo sóc més fan del tahini i les cols de brusel·les com a combianció dels cigrons per fer bruschettes, però pels fans de la maionesa, aquesta recepta és per a vosaltres.

 
Ingredients
     
400g de cigrons
Mitja fulla d'alga nori
Mig api
Mitja ceba vermella
Sal
Pebre negre
4 cullerades de maionesa vegana
Enciam 
Tomàquet
Cogombre en vinagre
Pa
 
 
Preparació

Amb una forquilla aixafem els cigrons perquè estiguin trencats i una mica com pasta, però no fins al punt de hummus. 

Per altra banda, triturem l'alga nori en una trituradora fins que tinguem una espècie de pols.

Afegim l'alga als cirgons i salpebrem. Incorporem l'api i la ceba triturats i la maionesa. Barregem fins a tenir una textura cremosa.

Ja podem posar-ho sobre pa en una torrada o fent un entrepà, amb enciam, cogombrets en vinagre i tomàquet. També queda bé afegir olives, pastanaga, tàperes o el que ens passi pel cap.
 
Ideal per un sopar ràpid i fàcil veient una pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada