Una recepta molt senzilla i amb molt pocs ingredients que serveix com a complement a qualsevol àpat. I que està deliciosa.
Ingredients
2 albergínies
100ml de vinagre d'arròs
1 culleradeta de miso
1 culleradeta de salsa de soja
Xarop d'atzavara (sirope de ágave)
Preparació
Tallem les albergínies per la meitat, i les recobrim d'oli. Les posem en una plata de forn cara avall amb una mica de sal.
Posem la plata al forn a gratinar. Esperem fins que veiem la verdura torradeta i la girem. Quan estigui torrada per l'altra banda ja les podem treure. Pot trigar uns 20 minuts en total.
Preparem la salsa de miso barrejant el vinagre d'arròs, el miso i la salsa de soja.
Servim les albergínies cara amunt amb la salsa per sobre, i ho acabem de rematar amb el toc dolç del xarop d'atzavara per sobre (també es pot usar mel, si no s'és vegà, o algun altre edulcorant).
Us recomano ferventment que les feu. El resultat és espectacular, sobretot tenint en compte el poc esforç que requereix!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada