dimecres, 6 de maig del 2020

Risotto de carbassa vegà


Risotto cremós, suculent, deliciós i vegà?
A les vostres ordres.

Ingredients

300g d'arròs
320g de carabassa
60g de porro
150g de ceba
2 dents d'all
Vi blanc
1l de caldo de verdures

Preparació

Tallem el porro, la ceba i l'all i ho posem al foc amb una mica d'oli perquè se sofregeixi durant 5 minuts. 
Tallem la carabassa i l'afegim al sofregit. La deixem 5 minuts més, fins que estigui rossa.
Afegim l'arròs, cru, i remenem. Esperem 2 minuts.  Tirem el vi i esperem que s'evapori l'alcohol. Llavors anem afegin el caldo, culleró a culleró. És a dir, afegim un culleró de caldo, barregem i esperem que s'hagi evaporat. Llavors hi afegim el següent. 
Quan hagem tirat tot el litre de caldo, procés que dura uns 18 minuts, hauríem de tenir l'arròs al punt. Apaguem el foc i deixem reposar l'arròs uns 3 minuts.
Ja està llest per servir. Nosaltres en vam treure quatre plats (no gaire grans).

Tenim pendent provar de fer algun tipus de bacon d'albergínia ben torrat per complementar a sobre. Prometem actualitzar aquesta entrada quan ho haguem fet!
De totes maneres la recepta actualment està bastant immillorable. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada