Una idea fàcil i deliciosa per quan ens toca fer el sopar però no tenim molt de temps (i/o ganes de cuinar). Amb una crema de verdures o una amanida per acompanyar ja arreglem l'àpat!
Ingredients
Pels bagels
4 bagels
Tomàquets cherry
1/2 carabassó
Per l'hummus de pesto
250g de cigrons cuits
1 cullerada de tahini
1 dent d'all
El suc de 1/2 llimona
1/2 culleradeta de comí
1/2 culleradeta de pebre vermell
70g de nous
1 grapat de fulles d'alfàbrega
2 grapats d'espinacs
Oli
Sal
Preparació
Combinem tots els ingredients de l'hummus a la trituradora. La quantitat d'oli l'afegim al gust, fins que quedi una consistència que ens agradi. Si és massa dens podem afegir-hi un rajolí d'aigua.
Torrem els bagels i fem el carabassó a la planxa, abans de muntar els entrepans.
Evidentment les verdures poden variar: poseu tot allò que tingueu a la nevera!
És possible que hi hagi massa hummus pels quatre bagels. Jo em vaig passar una mica amb el gruix de les capes en el pa. També podeu guardar-ne una mica i aprofitar-lo un altre dia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada