Un dolç molt ràpid i molt fàcil, típic, diria, de la cuina alemanya.
Ingredients
1 rotlle de pasta de full vegà
2 pomes, millor si són grogues
Suc de mitja llimona
Canyella
80ml d'aigua
1 cullerada de maizena
Extracte de vainilla
Sucre morè
Llet vegetal
Cúrcuma
Preparació
Tallem les pomes en trossets petits. Les podem pelar, si ens molesta menjar-ne la pell, però jo no ho acostumo a fer.
En
un cassó a foc mig tirem les pomes, suc de llimona, aigua, maizena,
vainilla i canyella i ho deixem fent-se fins que tot estigui ben
combinat, les pomes tovetes i la salsa lleugerament espessa. Ho deixem reposar una mica: és millor si no està molt calent abans de fer els rotllets.
Precalentem el forn a 220ºC. Desenrotllem el rotllo de massa en una superfície plana i el tallem en 6 o 8 trossos, depenent de com de grans volguem les pastes. Repartim el farcit en tots els trossos, posant-lo a una de les meitats. Els tanquem i amb l'ajuda d'una forquilla enganxem totes les vores.
Col·loquem les pastes en una plata de forn. Fem alguns talls a la part superior de cada pasta i la pintem amb una mica de llet vegetal barrejada amb cúrcuma, per un toc daurat.
Tirem una mica de sucre morè per sobre abans de posar-los al forn fins que estiguin torrades, uns 10 o 15 minuts.
Val la pena menjar-los calentets!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada