Havia d'intentar-ho. M'agradaven massa com per no provar de veganitzar-los. El resultat? Es nota que no són de carn, però són sorprenentment semblants... i molt bons.
Ingredients
Un pot de pebrots del piquillo
150 gr. de soja texturitzada hidratada (més o menys 50 gr. seca)
Una ceba petita
Farina
Farina de cigró
Aigua
100 ml. de llet de soja (aprox.)
Oli
Sal
Preparació
Amb aquestes quantitats ens sortiran uns 10-15 pebrots.
Agafem la soja i la hidratem amb aigua calenta. Després de 5 minuts l'escorrem.
Tallem la ceba petita i la fregim en una paella amb una mica d'oli. Afegim
a la paella la soja que haurem salat una mica i la fregim. Mentre la
tenim a la paella l'hem d'anar esmicolant per tal que ens quedi desfeta i
fregida per igual.
Afegim una cullerada de farina i la fregim un parell de minuts per tal que perdi el gust de farina crua.
Hi posem la llet i barregem fins aconseguir una salsa espessa, com la de la fotografia.
Amb l'ajuda d'una cullera omplim els pebrots amb el farcit. Anem amb compte que no es trenquin: són molt fràgils.
Barregem la farina de cigró amb aigua i arrebossem els pebrots amb la mescla. Els fregim en una paella amb oli.
Nosaltres els vam menjar acompanyats d'una amanida, em sembla. Quants records d'infància...!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada