divendres, 12 de març del 2021

Bunyols de carbassó i llenties vegans

 

N'hi he dit bunyols, però de fet són més aviat aixafats, com hamburguesetes. Amb aquestes quantitats en surten 8. Nosaltres els vam menjar d'acompanyament, amb la crema de calçots i torrada amb romesco.
 
Ingredients
 
1 carabassó
100g de llenties vermelles cuites
100g de farina
Oli
Sal


Preparació

Ratllem el carabassó. El posem en un drap de cuina i li traiem tota l'aigua, escorrent amb força. 
Aboquem el carabassó escorregut en un bol, juntament amb la farina i les llenties vermelles (que són més o menys 60g de llenties seques). Ho barregem tot bé.
Dividim la mescla resultant en vuit petites hamburgueses, que farem a la planxa amb una mica d'oli per les dues bandes, fins que estiguin daurades. Cal anar amb una mica de compte perquè no són massa consistents.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada