dijous, 11 de març del 2021

Crema de calçots amb torrada de salsa romesco vegana


Bé, és bastant evident que aquesta recepta és vegana. Però estic tan acostumada a posar-ho a tots els títols de les receptes que escric que ho he deixat també en aquesta.
 
Ingredients
 
Per la crema
12 calçots
1 patata
400ml de caldo de verdures
Oli
Sal
 
Per la torrada
4 llesques de pa ben bo


Preparació

Thermomix time, ja ens coneixeu.
Rentem i tallem els calçots i els posem a la thermomix amb una mica d'oli i sal, a 90ºC i velocitat 1, durant uns 3 o 5 minuts.
Afegim la patata, rentada i tallada, i el caldo de verdures. Programem uns 20 minuts a 90ºC i velocitat 1.
Ara que ja està fet tot, només queda triturar. Primer programem 1 minut a velocitat 5, i ho acabem amb uns 5 minuts a velocitat 9. 
La crema hauria d'estar ja ben homogènia.
Torrem el pa i servim la crema amb una torrada amb salsa de calçots per sobre. Podeu usar la recepta del blog, enllaçada aquí.
 

 
Ara que és temporada, no hi ha excusa. Potser no podem anar a fer una calçotada, però així podem gaudir de calçots, de manera diferent, a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada